Aalborg Studenterrevy

Aalborg Studenterrevy

Fra 2010-2015 har jeg været aktivt involveret i den frivillige teaterforening Aalborg Studenterrevy. Teater og skuespil har gennem størstedelen af mit liv været en af mine store passioner og en af mine primære måder at udtrykke mig kreativt på. Da jeg i 2010 flyttede til Aalborg var det derfor essentielt for mig at finde et forum, hvor jeg havde mulighed for at udleve min interesse. Valget landede på Aalborg Studenterrevy, hvor jeg allerede efter min første forestilling havde fået det helt ind under huden og derfor stillede op som næstformand i bestyrelsen.

Jeg sad i bestyrelsen først som næstformand i et år, derefter som formand i to år og afslutningsvist som kasserer i to år. I dette regi udviklede jeg mange brugbare evner samtidig med, at jeg havde det rigtig sjovt. Jeg lærte, hvordan man er en god tovholder, der kan trække i de rigtige tråde og sørge for, at alle overholder deres deadlines. Jeg lærte at kunne kommunikere og fungere med mange forskellige mennesker. Jeg lærte at tage ansvar og holde hovedet koldt, når der var pres på.

Derudover fik jeg hos Aalborg Studenterrevy også mulighed for at bruge mine it-, kommunikations og medieproduktionsevner. Jeg har gennem min tid hos Aalborg Studenterrevy stået for redesign af hjemmeside, fotografering til programmer, opsætning af programmer, formulering af pressemeddelelser, kontakt til pressen og redigering af videomateriale fra samtlige revyforestillinger, jeg har været en del af.


Opgaver         Foto // Grafik // Hjemmeside // Konceptudvikling // Projektledelse // Sociale Medier // Video
                       
År         2010 – 2015
                       
Link         www.aalborgstudenterrevy.dk

4B (Behind the scenes // Musikvideo)